Haku
Viitteet 1-9 / 9
The Baltic environment, food and health: from habits to awareness : feasibility study : Central Baltic INTERREG IV A Programme 2007-2013
(MTTMTT, 2011)
Background of the programme and Foodweb-project <P>"The Baltic environment, food and health: from habits to awareness - FOODWEB" is a part of the Central Baltic IVA Programme 2007- 2013, which funds cross-border cooperation ...
Kirjolohen ympäristövaikutukset Suomessa
(MTTMTT, 2012)
Suomessa kasvatetun kirjolohen pääasialliset ympäristövaikutukset tutkittiin Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen, Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen ja Suomen ympäristökeskuksen tekemässä yhteistyöhankkeessa ...
Monimuotoinen maaseutuyrittäjyys : case KnowSheep
(Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2013)
Tämä raportti on kirjoitettu, jotta yrittäjät ymmärtäisivät paremmin maaseudun yritystoimintaa, sen haasteita
ja mahdollisuuksia sekä saisivat uusia ideoita oman toimintansa kehittämiseen. Raportissa käsitellään
yrittäjyyden ...
How to measure the environmental risks from uses of plant protection products for achieving the IPM requirements and risk communication : A case study on the production chain of cereal farming in Finland
(Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2013)
Indicators are needed in the monitoring of risk reduction actions according to the EU strategy, where the aim is to reduce health and environmental risks via integrated pest management (IPM). The actions are based on EU ...
Suomen ja Viron rannikko- ja saaristoalueen strategia ja kehittämissuunnitelma 2014-2020 : KnowSheep hanke
(MTT, 2014)
Suomen ja Viron rannikko- ja saaristoalueen lammastaloudessa lihantuotannon lisäksi lampailla on huomattavan suuri merkitys maisemanhoidossa, palveluyrittäjyydessä ja lampaan villaan liittyvässä käsityöyrittäjyydessä. ...
Ympäristövastuullisuus ruokaketjussa
(MTT, 2014)
Lähiruuan ekologisten vaikutusten selvitys
(MTT, 2014)
Tässä työssä luotiin arviointikehikko lähiruuan kestävyyden arvioimisen pohjaksi ja tarkasteltiin, miten lähiruuan ekologista kestävyyttä voidaan mitata ja miten siitä voidaan viestiä. Arviointikehikko sisälsiruuan ...
RUOKULTU – Haasteita ja keinoja kestävän tuotannon ja kulutuksen edistämiseksi ruokasektorilla
(Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2013)
Luonnonvarojen kulutus on lisääntynyt moninkertaisesti viime vuosikymmenien aikana väestön ja kulu-tuksen kasvun myötä. Ruoan tuotanto tuleekin kokemaan lähivuosikymmenien aikana isoja haasteita. Ympäristöresurssien, kuten ...
Suomessa tuotetun minkin- ja ketunnahan elinkaariarviointi : MTT:n Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liit-to ry:lle ja Turkistuottajat Oyj:lle tekemä tilaus-tutkimus
(MTTMTT, 2011)
Tässä tutkimuksessa Suomessa tuotetun minkin- ja ketunnahkan elinkaariarviointi laadittiin Suomen Tur-kiseläinten Kasvattajain Liitto ry:n ja Turkistuottajat Oyj:n tilaamassa ja MTT:n toteuttamassa projektissa vuoden ...