• Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Haku 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskusta edeltävien organisaatioiden sarjat
  • Haku
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskusta edeltävien organisaatioiden sarjat
  • Haku

Haku

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Tarkenna hakua

Käytä rajauksia tarkentamaan hakua.

Viitteet 1-10 / 12

  • Lajitteluvaihtoehdot:
  • Relevanssi
  • Otsikko Ö-A
  • Otsikko A-Ö
  • Julkaisuaika nouseva
  • Julkaisuaika laskeva
  • Syöttöaika nouseva
  • Syöttöaika laskeva
  • Tuloksia per sivu:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Linkki tietueeseen

Effects of feed processing on the apparent ileal digestibility of amino acids in pig diets containing wheat bran or wheat middlings 

Valaja, Jarmo; Siljander-Rasi, Hilkka; Mäkinen, Markku (Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)
Linkki tietueeseen

Lysine supplementation of barley wet distillers' solids diets for growing-finishing pigs 

Valaja, Jarmo; Siljander-Rasi, Hilkka; Alaviuhkola, Timo; Rantanen, Asko (Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of FinlandAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)
A growth experiment was conducted to study the effect of different lysine supplementation levels of barley wet distillers' solids (WDS) diets on the performance and the carcass quality of pigs (25.5-95.5 kg live weight). ...
Linkki tietueeseen

Effects of variety, soil type and nitrogen fertilizer supply on the nutritive value of barley for growing-finishing pigs 

Valaja, Jarmo; Suomi, Kaija; Alaviuhkola, Timo; Mela, Timo (Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1997)
Tutkimuksessa selvitettiin lajikkeen, typpilannoitus-tason ja maalajin vaikutuksia ohran kemialliseen koostumukseen, in vitro -sulavuuteen sekä ruokinnalliseen arvoon lihasioilla. Tutkimuksessa käytetyt 12 ohraerää ...
Linkki tietueeseen

Apparent ileal digestibility of amino acids in wet wheat protein and soya bean meal for growing pigs 

Mäkinen, Markku; Siljander-Rasi, Hilkka (Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)
Linkki tietueeseen

Uusimmat koetulokset sikatalouden tutkimusasemalta 

Alaviuhkola, Timo; Suomi, Kaija; Friman, Tiina (Maatalouden tutkimuskeskus, 1991)
Linkki tietueeseen

Effects of finishing diet and pre-slaughter fasting time on meat quality in crossbred pigs 

Partanen, Kirsi; Siljander-Rasi, Hilkka; Honkavaara, Markku; Ruusunen, Marita (MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2007)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää 2 × 2 faktorikokeessa, miten loppukasvatusrehun hiilihydraattikoostumus ja teurastusta edeltävän paaston pituus vaikuttavat sianlihan laatuun. Lihasikojen kasvatuskokeessa 80 maatiais- ...
Linkki tietueeseen

Effect of supplemental vitamin E on the performance of growing-finishing pigs fed stored versus freshly harvested barley and on the storage stability and eating quality of frozen pork 

Suomi, Kaija; Partanen, Kirsi; Alaviuhkola, Timo; Siljander-Rasi, Hilkka; Sankari, Satu (Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1999)
Kasvatuskokeessa selvitettiin E-vitamiinilisäyksen (all-rac-a-tokoferyyliasetaattina) tarvetta ruokittaessa lihasikoja vastapuidulla, kuivatulla ohralla. Lisäksi selvitettiin, voidaanko tavanomaiseen rehuun lisätyllä ...
Linkki tietueeseen

Effect of dietary crude protein and energy content on nitrogen utilisation, water intake and urinary output in growing pigs 

Valaja, Jarmo; Siljander-Rasi, Hilkka (Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1998)
Tutkimuksessa selvitettiin rehun valkuaispitoisuuden ja rehuyksikköarvon vaikutuksia ravintoaineiden sulavuuteen ja typen hyväksikäyttöön sekä veden kulutukseen ja virtsan eritykseen lihasikojen ruokinnassa. Koe-eläiminä ...
Linkki tietueeseen

Utilisation of reactive lysine from meat and bone meals of different ash content by growing-finishing pigs 

Partanen, Kirsi; Siljander-Rasi, Hilkka; Alaviuhkola, Timo; van Gilse van der Pals, Nina (Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1998)
Kasvatuskokeessa selvitettiin, miten soijarouheen korvaaminen tuhkapitoisuudeltaan erilaisilla lihaluujauhoilla vaikuttaa sikojen tuotantotuloksiin ja teuraslaatuun, kun rehuseokset optimoitiin käyttökelpoisen lysiinin ...
Linkki tietueeseen

Maatalouden tutkimus- ja tuotantopäivät. 20-vuotisjuhlaseminaari Jokioinen, 26.-27.7.2000 

Salo, Riitta (toim.) (Maatalouden tutkimuskeskus, 2000)
Tähän julkaisuun on koottu 20. Maatalouden tutkimus- ja tuotantopäivien esitelmät. Kaksipäiväinen tilaisuus järjestettiin 26.-27.7.2000 Maatalouden esittelypuisto Elonkierrossa Jokioisissa. Ensimmäisen päivän teemana ...
  • 1
  • 2
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto
 

 

Selaa yhteisöä

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Silmäile

JulkaisusarjaAgricultural and Food Science in Finland (7)Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A (2)Agricultural and Food Science (1)Maatalouden tutkimuskeskus. Tiedote (1)Valtion maatalouskoetoiminnan julkaisuja (1)KustantajaThe Scientific Agricultural Society of Finland (8)Agricultural Research Centre of Finland (7)Maatalouden tutkimuskeskus (3)Maatalouskoelaitos (1)MTT Agrifood Research Finland (1)Asiasanat
ruokinta (12)
sika (12)
rehut (7)aminohapot (4)kasvu (2)kotieläimet (2)lihasika (2)lysiini (2)ravitsemusfysiologia (2)sulavuus (2)tutkimus (2)E-vitamiini (1)ekspersiivi (1)eritys (1)glykolyyttinen potentiaali (1)Hordeum vulgare (1)kalajauho (1)kananmunat (1)kasvintuotanto (1)kuorittu maito (1)... Katso lisääJulkaisuvuosi2000 - 2007 (2)1990 - 1999 (9)1928 - 1929 (1)
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto