Haku
Viitteet 1-6 / 6
Effects of and interactions between the extent of silage fermentation and protein supplementation in lactating dairy cows
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1998)
Tutkimuksessa selvitettiin säilörehun käymisasteen ja väkirehun valkuaistason vaikutusta säilörehun syöntiin, maidon tuotantoon, maidon koostumukseen, rehuannoksen sulavuuteen ja veriarvoihin. Kokeessa oli 12 Ayrshire-lehmää ...
Association between protein feeding and reproductive efficiency in the dairy cow: specific emphasis on protein feeding in Finland
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1999)
Tässä kirjallisuustutkimuksessa on tarkasteltu valkuaisruokinnan ja hedelmällisyyden välistä yhteyttä lypsylehmillä. Julkaistun aineiston perusteella valkuaisruokinnan vaikutus hedelmällisyyteen vaihtelee. Hedelmällisyyden ...
Effects of gradual replacement of rapeseed cake with linseed cake in a grass silage-based diet for dairy cows
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1997)
Lypsylehmien ruokintatutkimuksessa rypsipuristetta korvattiin asteittain pellavapuristeella siten, että pellavapuristeen osuus oli 0, 1/3, 2/3 tai 1 valkuaisrehusta, jonka määrä oli yhteensä 1,5 kg ilmakuivaa rehua päivässä. ...
Effects of physical treatment of barley and rapeseed meal in dairy cows given grass silage-based diets
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)
Tutkimuksessa selvitettiin ohran ja rypsirouheen fysikaalisen käsittelyn vaikutuksia säilörehun syöntiin ja maidon tuotantoon. Koe tehtiin cyclic change-over koejärjestelyn mukaan käyttämällä 24 ay-lehmää. Kokeessa oli ...
Sian ja naudan ruokinnan vaikutus lihan laatuun
(Maatalouden tutkimuskeskusMaatalouden tutkimuskeskus, 1996)
Julkaisu koostuu kahdesta osasta, jotka käsittelevät ruokinnan vaikutusta sianlihan ja naudanlihan laatuun. Kirjallisuusselvityksen perusteella ruokinnalla on selvä vaikutus sianlihan laatuun vaikka muutkin tekijät kuten ...
Keskeisten alkutuotantotekijöiden ja prosessoinnin vaikutus maidon laatuun : kirjallisuuskatsaus
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1998)
Tämä julkaisu koostuu kolmesta kirjallisuuskatsauksesta. Ne liittyvät esitutkimukseen, jonka maa- ja metsätalousministeriö teetti maataloudellisten yhteistutkimushankkeiden maito-ohjelmaa varten. Ohjelman valmistelu ...