Haku
Viitteet 1-6 / 6
Lysine supplementation of barley wet distillers' solids diets for growing-finishing pigs
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of FinlandAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)
A growth experiment was conducted to study the effect of different lysine supplementation levels of barley wet distillers' solids (WDS) diets on the performance and the carcass quality of pigs (25.5-95.5 kg live weight). ...
Effects of expanding on the nutritive value of wheat bran in pig diets
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)
Tutkimuksessa selvitettiin ekspanderkäsittelyn vaikutusta lihasioille syötettävän vehnänleseen ravintoaineiden sulavuuteen ja valkuaisen hyväksikäyttöön. Tutkimus tehtiin 2 x 2 faktorikokeena 75-93 kg elo-painoisilla ...
Effects of physical treatment of barley and rapeseed meal in dairy cows given grass silage-based diets
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)
Tutkimuksessa selvitettiin ohran ja rypsirouheen fysikaalisen käsittelyn vaikutuksia säilörehun syöntiin ja maidon tuotantoon. Koe tehtiin cyclic change-over koejärjestelyn mukaan käyttämällä 24 ay-lehmää. Kokeessa oli ...
Effects of feed processing on the apparent ileal digestibility of amino acids in pig diets containing wheat bran or wheat middlings
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)
Apparent ileal digestibility of amino acids in wet wheat protein and soya bean meal for growing pigs
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)
Feeding whole grain with pelleted diets to growing broiler chickens
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of FinlandAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)
Tutkimuksessa selvitettiin kokojyväviljan käytön vaikutuksia ja mahdollisuuksia broilerituotannossa. Broilereille annettiin 1-1,5 viikon iästä lähtien rehua, johon lisättiin asteittain jyviä. Kokeessa 1 käytettiin rakeisia ...