Haku
Viitteet 1-5 / 5
Feeding value of grass ensiled with absorbents assessed in growing lambs
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1997)
Säilörehusiilojen täytön yhteydessä ruohon joukkoon lisättiin kerroksittain (50 kg/1000 kg rehua) absorbenteiksi puristeleikettä (melassoimaton leike), säilöleikettä (75 % melassileikettä ja 20 % vehnänlesettä), litistettyä ...
Effects of variety, soil type and nitrogen fertilizer supply on the nutritive value of barley for growing-finishing pigs
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1997)
Tutkimuksessa selvitettiin lajikkeen, typpilannoitus-tason ja maalajin vaikutuksia ohran kemialliseen koostumukseen, in vitro -sulavuuteen sekä ruokinnalliseen arvoon lihasioilla. Tutkimuksessa käytetyt 12 ohraerää ...
Effects of gradual replacement of rapeseed cake with linseed cake in a grass silage-based diet for dairy cows
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1997)
Lypsylehmien ruokintatutkimuksessa rypsipuristetta korvattiin asteittain pellavapuristeella siten, että pellavapuristeen osuus oli 0, 1/3, 2/3 tai 1 valkuaisrehusta, jonka määrä oli yhteensä 1,5 kg ilmakuivaa rehua päivässä. ...
Effect of feeding level during autumn and winter on breeding weight and result in single and pair-housed minks
(The Scientific Agricultural Society of FinlandAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1997)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää miten kaksi erilaista ruokintatasoa (normaali vs. 10 % rajoitettu) vaikuttaa yksin ja pareittain (uros ja naaras) kasvatettujen minkkien siitoskuntoon ja pentutulokseen. Ruokintajärjestelyt ...
The effects of added glycerol or unprotected free fatty acids or a combination of the two on silage intake, milk production, rumen fermentation and diet digestibility in cows given grass silage based diets
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1997)
Tutkimuksessa selvitettiin lypsylehmille annettavaan väkirehuun lisätyn glyserolin tai suojaamattomien vapaiden rasvahappojen tai näiden yhdistelmän vaikutuksia rehun syöntiin, maidontuotantoon, maidon koostumukseen, ...