Haku
Viitteet 1-3 / 3
Effects of gradual replacement of rapeseed cake with linseed cake in a grass silage-based diet for dairy cows
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1997)
Lypsylehmien ruokintatutkimuksessa rypsipuristetta korvattiin asteittain pellavapuristeella siten, että pellavapuristeen osuus oli 0, 1/3, 2/3 tai 1 valkuaisrehusta, jonka määrä oli yhteensä 1,5 kg ilmakuivaa rehua päivässä. ...
Effects of restriction of silage fermentation with formic acid on milk production
(MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2006)
Lypsylehmillä tehdyssä tutkimuksessa verrattiin käymisasteeltaan erilaisia (maitohappo/sokeri -suhde erilainen) säilörehuja. Tavoitteena oli selvittää täydennysrehujen vaikutusmekanismeja ja mahdollisuuksia poistaa ...
Keskeisten alkutuotantotekijöiden ja prosessoinnin vaikutus maidon laatuun : kirjallisuuskatsaus
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1998)
Tämä julkaisu koostuu kolmesta kirjallisuuskatsauksesta. Ne liittyvät esitutkimukseen, jonka maa- ja metsätalousministeriö teetti maataloudellisten yhteistutkimushankkeiden maito-ohjelmaa varten. Ohjelman valmistelu ...